4.6.10

'Εργα και Ημέρες

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκα στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθώ στην φίλη μου την Α. που μπήκε εσπευσμένα με έντονους πόνους. Το κορίτσι μας ειδοποιήθηκε ότι θα ερχόταν εκείνος, έτσι ξέχασε τους πόνους και τους κολικούς και με έψαχνε στους διαδρόμους των εξωτερικών ιατρείωντου νοσοκομείου με το τρόλει του ορού κουνώντας μου το κόκκινο λουστρίνι νεσεσέρ της για να την βάψω. Με καμάρωσα να πουδράρω την μύτη της και να ροζίζω τα μαγουλά της καταμεσής των επείγοντων ενώ εκείνη ανά στιγμές έβγαζε κραυγές και δίπλα μας ένας κύριος αποποιόταν τον καθετήρα του φωνάζοντας μεθυσμένα. Δεν έχω παράπονο, η καριέρα μου σαν μακιγιέζ πήγε ένα βήμα παραπέρα. Βήμα που μοιάζει με άλμα για να είμαι ειλικρινής.
Στις επόμενες μέρες σφάδαζα εγώ. Πήγαινα στο γραφείο και στις επόμενες τρεις ώρες δάκρυζα απο τον πόνο. Ζητούσα άδεια και το μόνο που ήθελα είναι να πάω σπίτι να ξαπλώσω. Μέσα σε τρείς μέρες βελτίωσα την αποδοσή μου στην απόσταση Τσόχα-Μπενάκη από 14 λεπτά σε 8. Καθόλου κακό ε?
Στο μεταξύ μετά απο 3 μέρες αναρρωτική, απο χτές επέστρεψα στο γραφείο. Σήμερα έχω τον γάμο της φίλης μου της Γ. και εχτές το απόγευμα, έκανα μάσκες, νύχια και πρόβαρα το φόρεμα που θα φορέσω και με εκτίμησα ως πολύ άσπρη. Στο ντουλάπι με τα χιλιάδες καλλυντικά που δοκιμάζω για τα άρθρα βρήκα ενα self-tanning spray και το έκανα μια περασιά. Αποδοτικό δεν λέω. Αλλά σήμερα στο γραφείο είμαι σαν να μην είχα αναρρωτική τρείς μέρες αλλά σαν να είχα πάει σε spa με διαλλείματα serf, εξού και το ηλιοκαμένο.
ΥΓ. Στην αγωγή που παίρνω για να αναρρώσω περιλαμβάνονται και βιταμίνες Β. Στις ενδείξεις του φαρμάκου λέει οτι το σύμπλεγμα βιταμίνης Β είναι ιδανικό για αλκοολικούς και για περιπτώσεις αλτσχάιμερ. Εγώ πάντως όταν πίνω ένα από αυτά τα χάπια για κανα δίωρο είμαι χαμογελαστή και ήρεμη. Παράδειγμα, καθόλου δεν με νοιάζει που μοιάζω με τον Λάκη Γαβαλά στην απόχρωση.. ΛΕΣ να το έριξα στα ναρκωτικά αθελά μου τώρα στα γεράματα??????

2 σχόλια:

  1. Έγινα πάλι η φίλη Α.;
    ε μικρέ αράπη;
    τραγούδι
    του αράαααπη μας
    είναι λίγο πιο μικρή απ το σύυυμπαν
    γιατί πρέπει να χωράει κάαααπου.

    Αχ βαχ. Πόλη.
    Αργυρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιταμίνη Β1
    Ακόμα ο αλκοολισμός μπορεί να οδηγήσει σε αβιταμίνωση Β1. Η έλλειψη της βιταμίνης Β1 προκαλεί την ασθένεια μπέρι-μπέρι (ελλ. πολυνευρίτις), η οποία χαρακτηρίζεται από αλλοιώσεις των νεύρων, ατονία και δυσκαμψία των μελών και, στη συνέχεια, μυϊκή ατροφία και καρδιακή ανεπάρκεια.

    Με λίγα λόγια κόψε το ποτό γιατί θα πάθεις μπέρι-μπέρι και μετά τρέχα γύρευε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή