10.3.10

To strike της ζωής σου...

Για μια καλή βολή θα πρέπει να έχεις βάλει το σωστό νούμερο παπουτσιών, να έχεις δέσει γερά τα κορδόνια σου, να έχεις ζεστάνει τους μυς των ποδιών σου και των χεριών σου, να έχεις βρει την κατάλληλη μπάλα και τελικά να έχεις σπάσει τον καρπό σωστά αφήνοντας την μπάλα στον διάδρομο με την δύναμη που πρέπει.

Στο bowling της ζωής μας τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά. Πρέπει να κάνεις επιλογές που σε χωράνε και σε ευχαριστούν. Που δεν σε περιορίζουν όπως ένα ζευγάρι στενά παπούτσια και με σφιχτά δεμένα τα κορδόνια να κάνεις κάθε επόμενο βήμα με ασφάλεια χωρίς να γλυστράς στον διάδρομο. Θα πρέπει να διάλεγεις ανθρώπους στην ζωή σου, που θα χωράνε στα ¨θέλω¨ σου και θα ανταποκρίνεσαι στο δικό τους βάρος, αφού εκείνοι, όπως η μπάλα που θα διαλέξεις, είναι αυτοί που θα σου δώσουν την δύναμη, την ροπή και τελικά την ψυχολογία για το κάθε χτύπημα που θα ετοιμάζεσαι να δώσεις. Θα πρέπει πριν σταθείς στον διάδρομο να κοιτάξεις τις κορίνες μια μια και για 2 δευτερόλεπτα να τους δώσεις όνομα με όλα όσα δεν θέλεις στην ζωή σου ή με όλα όσα θέλεις να πετύχεις.

Τότε πατώντας γερά με τα ασφαλή σου παπούτσια, θα πάρεις μια βαθιά ανάσα, θα βρεις την σωστή δύναμη που θα σου δώσουν οι σωστοί φίλοι και θα διαλύσεις όλα όσα θέλεις να πετύχεις..κερδίζοντας το strike της ζωής σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου