26.8.09

Ειρήνη Κοτέτσι

Σ αυτό το μάθημα θα μιλήσουμε για την Ειρήνη. Κρατήστε σημειώσεις γιατί είναι SOS.

Το κείμενο δεν έχει καμία συνάφεια, καθόλου αρχή και μέση, καμία λογική συνέχεια. Δεν έχεις καμία ελπίδα να καταλάβεις…*

Η Ειρήνη είναι παντρεμένη με ένα Βραζιλιάνο, με ένα Λατίνο μικρό θεό. Το όνομα του ακόμα διευκρινίζεται, εξάλλου έχουν τόσα πολλά που όπως και να τον φωνάξεις, κάποιο θα πετύχεις.

Την Ειρήνη την ξέρω τα τελευταία τρία χρόνια περίπου. Την έχω δει ντυμένη κοτέτσι την εποχή που ο Βραζιλιάνος ντυνόταν σαν Μεξικάνος.

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά…

Ο Μεξικάνος είναι Έλληνας με Βραζιλιάνικο όνομα και Γαλλική μύτη και το κορίτσι-κοτέτσι είναι από την εξωτική Γλυφάδα, απλά.

Ζουν μαζί κάμποσα από τα τελευταία χρόνια και πριν 10 μήνες δοκίμασαν δύο στολές που επιτέλους ταίριαζαν μεταξύ τους. Του γαμπρού και της νύφης. Δυστυχώς δεν ήμουν εκεί να τους χαρώ. Επίσης δεν βρήκα εισιτήρια για το θεατρικό της Παπαδοπούλου, κωλοχρονιά!!!

Την γνώρισα ένα βράδυ σε ένα φιλικό σπίτι παίζοντας επιτραπέζια. Την αντιπάθησα αμέσως. Με εκνεύριζε ότι και αν έλεγε, όπως και αν το έλεγε. Κεραυνοβόλος αντιπάθεια.

Όταν όμως την ξαναείδα ντυμένη κοτέτσι αναθεώρησα. Πόσο μπορείς να αντιπαθήσεις ένα κοτέτσι? σκέφτηκα ενώ έβαζα ένα ποτό στο αποκριάτικο πάρτι. Η Ειρήνη επίσης έχει κάπου κρυμμένες μπαταρίες. Κάθε βράδυ την φαντάζομαι να τις βγάζει και να τις επαναφορτίζει. Είναι μονίμως έτοιμη για χορό, για χαβαλέ και για να ψάξει τον χαμένο σου νοικάρη. Μπορεί να χορεύει όλο το βράδυ ενώ την μέρα που πέρασε έλυνε σημαντικές υποθέσεις στο γραφείο.

Όταν γεράσω και έχω αλτσχαιμερ, αυτό που ποτέ δεν θα ξεχάσω είναι το email της που παραπέμπει σε strip live show.

Και τελικά την συμπάθησα..

* Τι σου ελεγα…?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου