26.8.09

Πρόσφατες ανακαλύψεις

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 1
Πως είναι να κάνεις αποτρίχωση με κρύο κερί στις γάμπες της κολλητής σου. Η Κωνσταντίνα ανακάλυψε πως είναι να έχεις μια ηλίθια κολλητή. Και οι γείτονες μας ανακάλυψαν ότι δεν θα σταματήσουμε να είμαστε σούργελα. Πάντως οι τρίχες έφυγαν, η Κωνσταντίνα δερματολογικά είναι σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση και μάλλον στο μπαλκόνι μου ακόμα υπάρχουν ταινίες κρύο κερί από το χτεσινό θρίλερ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 2
Αν δεν κοιμηθείς την Παρασκευή, αν δεν κοιμηθείς ούτε το Σάββατο, και αν κοιμηθείς 4 ώρες την Κυριακή, τότε στατιστικά μέχρι την Τετάρτη αλλάζεις κατηγορία πας στα ερπετά αφού σέρνεσαι από δουλειά σπίτι και από δωμάτιο σε δωμάτιο. Αν δεν κοιμηθείς μέσα στην εβδομάδα, μέχρι την Παρασκευή ανεβαίνεις πίστα και αρχίζεις να συνηθίζεις να κρεμιέσαι παντού ανάποδα..Νυχτερίδα! (είμαι στο πρώτο στάδιο)

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 3
Όταν έχεις χάσει το πινελάκι του eye liner μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λοξό της σκιάς. Το ανακάλυψα στις 12 το βράδυ, με το ένα μάτι μισόκλειστο, βάφοντας την Τσόπ που ετοιμαζόταν για ραντεβού.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 4
Οι άνθρωποι μεγαλώνουν, ομορφαίνουν, εξελίσσονται. Δεν είναι καινούργιο αυτό, ΟΜΩΣ εγώ τώρα το ανακάλυψα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 5
Οι πλατφόρμες που μου είχε κάνει δώρο η αδερφή μου και δεν φόρεσα ποτέ επειδή δεν μπορούσα να τις στερεώσω, τελικά δεν δένουν όπως τόσο καιρό προσπαθούσα..

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 6
Ένα δίκλινο σε φουλ σεζόν στα Κύθηρα με τις κατάλληλες τσαχπινιές γίνεται τετράκλινο με την ίδια τιμή.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 7
Δεν ισχύει το ίδιο και με το λογιστήριο της Vodafone.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 9
Μπορώ να τρώω μουσακά για τέσσερις συνεχόμενες μέρες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 9
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Υπάρχει και με χρειάζεται!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 10
Πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να ανακαλύψεις και να ενθουσιαστείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου