3.6.11

Να πρωταγωνιστώ..

..σε μια ρομαντική ταινία, ονειρεύομαι .

1. Να είμαι λέει στο κατάστρωμα, μοναχική και μελαγχολική, με το βιβλίο μου στο χέρι και να περιμένω να σαλπάρουμε. Να ανεμίζει το φόρεμα μου και το μόνο που με νοιάζει να είναι πώς να κρατήσω το δάκρυ να μην κυλήσει. Και τότε ν ακούω το όνομα μου από τα μεγάφωνα. Να μην ακούω καθαρά γιατί η πλοιοκόρνα θα κάνει του-του δίπλα στ αυτί μου. Να νομίζω πως παράκουσα και να περιμένω να επιβεβαιώσω. Να πηγαίνω μέχρι την κουπαστή και να βλέπω εκείνον στο λιμάνι. Να τον βλέπω τόσο καλά που να ξεχωρίζω ακόμα και την αγχωμένη σταγόνα από τον ιδρώτα στο μέτωπο του. Να παρατάω βιβλία και να τρέχω σαν την τρελή φωνάζοντας «ανοίχτε ωρέ τις μπουκαπόρτες να βγω με φωνάζει η αγάπη μου!!» και από την βιασύνη να πιάνεται το τακούνι στις κυλιόμενες του φέρι. Και έτσι με το ένα παπούτσι να πέφτω στην αγκαλιά του και να μουρμουράω που μου χαλάει το μακιγιάζ ο ιδρώτας του. Γιατί η αγάπη ακόμα και μπουκαπόρτες ανοίγει.

Η΄

Να έχω βάλει τα ακουστικά και να μην πάρω χαμπάρι ποτέ τίποτα. Να πάω στο νησί με το φόρεμα που ανεμίζει και το βιβλίο στο χέρι και ένα τουρίστας, ο πανέμορφος γιος ενός βαθύπλουτου ΕλληνοΒραζιλιάνου να με ερωτευτεί σφόδρα ενώ κάνει διακοπές στο νησί.

2. Να είμαι στις αναχωρήσεις του αεροδρομίου και την ώρα που δίνω το διαβατήριο για να περάσω την φυσούνα να ακούω το όνομα μου από τα μεγάφωνα και να κοντοστέκομαι. Να κλαίω το ρημάδι το εισιτήριο για την Καζαμπλάνκα αλλά τελικά να μένω. Γιατί η αγάπη όλα τα νικά.

Η΄

Να πηγαίνω στην Καζαπλάνκα και ένας τουρίστας, ο πανέμορφος γιος ενός βαθύπλουτου ΕλληνοΒραζιλιάνου να με ερωτευτεί σφόδρα ενώ κάνει διακοπές εκεί.


3. Να σηκωθώ στις 3 το πρωί, και με τις σαγιουνάρες και τα πιτζαμάκια να πάρω ένα ταξί να πάω να τον βρω για να κοιμηθώ μαζί του. Γιατί η αγάπη κοιμάται πάντα με παρέα.

Η΄

Ο ταξιτζής να μην είναι τουρίστας. Αλλά να είναι ο πανέμορφος γιος ενός βαθύπλουτου ΕλληνοΒραζιλιάνου και να με ερωτευτεί σφόδρα ενώ πατάει το κουμπί της ταρίφας.

4. Να ξυπνήσουμε ένα πρωί, σαν τις διαφημίσεις. Με τέλειο μακιγιάζ και μαλλιά, να φάμε κορνφλεικς και να αποφασίσουμε πάνω από γαλλικό καφέ φουντούκι πως η αγάπη μας είναι τόσο χαριτωμένα για δέσιμο που θα κάνουμε κοπάνα από το γραφείο. Θα πάμε με παγωτό χωνάκι στην Ακρόπολη και μετά στους Διόσκουρους για ούζα μέχρι να νυχτώσει. Σαν την Αλίκη με τον Παπαμιχαήλ, που στην ταινία κάνει τον Ραζή. Γελώντας. Γιατί η αγάπη έχει γέλιο ηχηρό.

Η΄

Η αγάπη να έχει όντως ηχηρό γέλιο.

Δεν ξέρω αν με πιάνεις τι θέλω να πω


Καλύτερα τώρα;

2 σχόλια:

  1. Έχει βελτιωθεί πολύ η γραφή σου από την τελευταία φορά που σε επισκέφτηκα. Και έχει σημασία η φόρμα, γιατί τα νοήματα είναι αδιέξοδα :)

    Τσίμπα και πρόταση στο κλίμα των παραπάνω: http://www.imdb.com/title/tt0364517/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μανία με τον Ελληνοβραζιλιάνο....


    Ελληνοευρυτάνας σου κααανννν'; Χα;;; Άφκε τς'ιστουρίςςς κι τα τεφτέρια κι έλα δωθ' να παρς αέρα να τσουτσουρέψ' πο'χεις κουρκουτιάν' καψερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή