23.11.10

Αιώνιο ντέρμπι: Αγόρια vs Κορίτσια

Σαν να βλέπω το μέλλον τους:

Το κορίτσι θα σπουδάσει marketing και το αγόρι φωτογράφος.

Εκείνη θα είναι με γόβες και pencil φούστες από τις 9 το πρωί. Εκείνος με φούτερ, T-shirts με στάμπες και all star όλη μέρα.

Εκείνη θα ονειρεύεται το πρώτο ραντεβού για φαγητό και εκείνος για ένα καφέ και μετά σπίτι γιατί έχει και αγώνα.

Εκείνος έχει 5 κολλητούς φίλους από το δημοτικό, εκείνη δύο φίλες από την γιόγκα, μια από την πρώτη δουλειά, δύο αγόρια φίλους-πρώην, έναν φίλο πρώην της φίλης της, μια φίλη από το γυμναστήριο.

Εκείνος κάνει συλλογή απο καρτ ποσταλ μουσείων και εκείνη από παπούτσια, φουλάρια, ζώνες και κραγιόν.

Εκείνη δίνει 200 ευρώ για ένα ζευγάρι γόβες που θα βάλει μια φορά. Εκείνος δίνει 200 ευρώ για εισητήριο στο γήπεδο, μπύρες, σουβλάκια και... ότι μείνει στην δόση για την 48άρα plasma.

Εκείνη μαλώνει με την κολλητή της γιατί δεν της δανείζει την καινούργια μπλούζα για το ραντεβού και κάνουν 3 μέρες να μιλήσουν. Εκείνος μαλώνει με τον κολλητό του αν ήταν πέναλτι και μετά πάνε για σουβλάκια και μπύρες.

Εκείνος δεν ενοχλείται εαν πηγαίνει κάθε μέρα για φαγητό στους δικούς του και παραλαμβάνει τα πλυμένα και φρεσκοσιδερωμένα. Εκείνη πασχίζει να αποδείξει την ανεξαρτησία της βιδώνοντας λάμπες, καρφώνοντας τοίχους, μεταφέροντας έπιπλα.

Εκείνη μετά το πρώτο ραντεβού σκέφτεται πότε θα την ξαναπάρει τηλέφωνο. Εκείνος μετά το πρώτο ραντεβού σκέφτεται πότε είναι το ντέρμπι, πως πρέπει να κόψει τα ντελίβερι, πως οι τρικέφαλοι θέλουν λίγο τόνωση.

Εκείνος βαριέται να βάλει πουκάμισο και ζώνη για να πάνε απλά για φαγητό και προτιμά βόλτα και καντίνα. Εκείνη δοκιμάζει 6 φορέματα και αγοράζει -άλλο ένα- καινούργιο για να πάνε για φαγητό και προτιμά βόλτα και γαλλικό εστιατόριο.

Εκείνη τον κυνηγάει τις 2 πρώτες εβδομάδες, εκείνος έχει αλλού το μυαλό του. Μετά από χαρντομάντηλα και εξομολογήσεις με τις φίλες, εκείνη ασχολείται με άλλον. Εκείνος παρατηρεί ότι δεν του στέλνει πια μηνύματα στις 2 το πρωί. Την θυμάται και την διεκδικεί. Εκείνη έχει δίλλημα. Το σκέφτεται. Στο μεταξύ εκείνος γνωρίζει την νέα συνάδερφο της αδερφής του. Ενώ εκείνη αποφασίζει πως θα γυρίσει, εκείνος την έχει ήδη ξεχάσει.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

2 σχόλια:

  1. πολύ μα πολύ ταξιδιάρικο ποστ..ξέρεις απο αυτά που δε σε πάνε κατ΄ ανάγκη σε μέρη που χεις πάει αλλά σε στιγμές που χεις ζήσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασσικά εικονογραφημένα φιλενάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή