20.5.10

Κάποιοι απο τους φίλους μου...

...πάνε σε Κρατικές Υπηρεσίες και χάνουν την σειρά τους στην ουρά επειδή φλερτάρουν. Οταν πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα δίνουν την σειρά τους στο αντικείμενο του πόθου τους χωρίς κανένα αντάλλαγμα.
...πέφτουν φαρδιά πλατιά έξω απο το κατάμεστο Μπρίκι επειδή στραβοπάτησαν τις εσπαντρίγιες και το μόνο που τους νοιάζει είναι αν έχουν μαζί τους το βερνίκι γιατί μικρό νύχι που ξέφτισε απο την πτώση.
...τρώνε στις 3μιση το πρωί την μπριζόλα που βρίσκουν τον πάγκο, την βρίσκουν άνοστη και το επόμενο πρωί μαθαίνουν ότι η μπριζόλα ήταν για τον Ορφέα. Κάνουν δύο γουφ και συνεχίζουν την ζωή τους.
...έχουν αλτσχάιμερ. Κλείνουν ραντεβού με δικηγόρο και την μάνα τους. Δεν ενημερώνουν την δικήγόρο για το φιξάρισμα του ραντεβου, το ραντεβού ακυρώνεται αυτόματα, ανανεώνεται, ξεχνούν να ενημερώσουν την μάνα τους και τελικά την ώρα του ραντεβού τους παίρνει ο ύπνος.
...ερωτεύονται σε μια νύχτα, ξενυχτάνε με ένα ακουστικό στο αυτί και πάνε κομμάτια στην δουλειά και χαμογελάνε σαν χαζά. Χαμογελάνε μέχρι και στην φωνή...
...θέλουν να ερωτευτούν. Τον ίδιο άνθρωπο. Αυτόν που ερωτευτηκαν πριν μερικά χρόνια και είναι ακόμα μαζί του. Αλλά θέλουν να τον ξαναερωτευτούν. Ετσι επειδή είναι άνοιξη και επειδή έτσι θέλουν.
...φοράνε διαφορετικές κάλτσες και το δείχνουν σε όλο τον κόσμο σαν να αγόρασαν καινούργιο σκερπάνι. Αυτο πάει να πει αυτοσαρκασμός.
...κερνάνε πόρτο και κουβερτούλα στο σπίτι, λένε και κάνουν όλα τα σωστά, τόσο που σε εκνευρίζουν.
...ξεχνάνε το πυρέξ της μαμάς τους στο σπίτι μου απο το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Κλείνουμε ραντεβού ειδικά και μόνο για να το πάρουν επιτέλους και να τα πούμε λίγο και καταλήγουμε στο Μπρίκι μέχρι τις 5 το πρωί. Επιστρέφουν και πάλι χωρίς το πυρέξ.
...είναι παλιοί έρωτες ενός χρόνου ή ενός μήνα αλλά είναι εκεί αν χρειαστείς ένα χαρτί απο μια υπηρεσία και δεν προλαβαίνεις να πας. Αν χρειαστείς γιατρό στις 5 το πρωι. Και εσύ προσφέρεις φασολάκια για αντάλλαγμα με όλη σου την αγάπη.
...περνάνε δύσκολα, εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω, εξάλλου σε μερικες περιπτώσεις κανείς δεν μπορεί, αλλά βρίσκουν την δύναμη να μου πουν στο τηλέφωνο οτι μ αγαπάνε σαν να ήμασταν κολλητοί από πάντα.
...είναι πολύ καινούργιοι και δεν έχω ακόμα το θάρρος να τους ξεμπροστιάσω. Αλλά έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου.... :)



Οι λύσεις στο επόμενο πόστ.

ΥΓ. 1. Οταν λέω θα ποστάρω, πόσοι ήσυχοι κάθονται όλοι...
2. Αν θες μάντεψε ποιός είναι ποιος..

8 σχόλια:

  1. εγώ είμαι εγώ εσύ ποια είσαι;
    μήπως Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ti ki an eimai makria..ti ki an den s exo antikrisei pote o megali sintaktria tou keimenou...ti ki an exo vodia -pou dinoun tin seira tous se gomenous- stin doulepsi mou...iparxo ki ego se enan diadiktiako istotopo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άντε κοπελιά να σου το πω..
    εσύ είσαι η ίδια εσύ, κ η άλλη η σουρλουλού είναι μάλλον το πλησιέστερο στον ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ..
    για τα υπόλοιπα μπορώ μόνο να εικάσω, μα πιο πολύ απ'όλα με ανησυχεί η απειλή για τους νέους φίλους..
    μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τη λήξη της περιόδου θάρρους ξεμπροστιάσματος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κατάλαβες ντίαρ.. Είσαι ήδη μέσα στο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν εγώ είμαι το βόδι Νο1...το τελευταίο βόδι θα βγάλει κατσαρίδες στο γραφείο του..!!!! Γκρρρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...den tha sinexiso afti tin diamaxi mesa ap to blog tou ksenou anthropou...mporo poli apla na ertho sto dipla grafeio kai na se plakoso stis mapes....mououououououou...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thn megalh mou myth den eida pouthena... Mallon den eimai filos egw alla apothimeno??? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσθεσε και το γεγονος οτι κουβαλησα την μανα μου απο το χωριο, για το ραντεβου με την δικιγορο...... χαχαχαχα.... δεν παλευομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή