10.5.10

Μαβίλιαζόσαντο κύριε Πρόεδρε


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυρίες και κύριοι,
Διακόπτουμε την ροή του κανονικού μας προγράμματος για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις επιπτώσεις της ηφαιστειακής σκόνης της Ισλανδίας όχι μόνο στις πτήσεις και την εναέρια κυκλοφορία στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Σύμφωνα με ειδικούς η εν λόγω σκόνη παρουσίασε ένα είδος μετάλλαξης και καθώς το νέφος έφτανε πάνω από κεντρική πλατεία της Πρωτεύουσας, ανησυχώντας τα πλήθη μετά τα γεγονότα της περασμένης βδομάδας, δημιουργώντας ταυτοχρόνως συνειρμούς για τρομοκρατία και συνέχιση των διαδηλώσεων, οι ειδικοί του Αστεροσκοπίου Αττικής κάνουν λόγο για φαινόμενο Μίου Μίου και εφιστούν την προσοχή στους θαμώνες για την εισπνοή του και τον συνδυασμό με porto ή λευκό κρασί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ειδικό Dr. Μεμά Καψοκώλη, θα πρέπει να προσέχουν όσοι έχουν την τάση κάθε Παρασκευή να συνευρίσκονται με ετερόκλητες παρέες σε στέκια που θυμίζουν σκεύη κουζίνας, καθώς η φύσει θέσει εξωστρέφειά τους, σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ και την χορήγηση Μίου Μίου , μπορεί να προκαλέσει ξέφρενες εκδηλώσεις γέλιου, χορού και έρωτα.

Ακολουθεί κείμενο αυτόπτη μάρτυρα.

"Εγώ περίοικος είμαι. Βλέπω τον τελευταίο μήνα να έχουν πυκνώσει οι επισκέψεις απο συγκεκριμένα πρόσωπα. Νομίζω κάτι βρωμάει. Για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, φέρνουν διαφορετική παρέα και αλλάζουν χτενίσματα. Ομως εγώ, τα βράδια τώρα που καλοκαιριάζει την βγάζω στο μπαλκόνι με ένα ουισκάκι και κανένα ξηροκάρπι και βλέπω όλες τις κινήσεις. Αυτά τα κορίτσια τα βλέπω συχνά πυκνά να μπαινοβγαίνουν και συνέχεια γελάνε. Η μια φοράει όλο κάτι μπλούζες με ζωγραφιές και η άλλη ψηλά παπούτσια. Υποπτα πράγματα. Τις προάλλες, έμεινα λίγο πιο αργά στο μπαλκόνι, δεν είχα ύπνο, είχε φτιάξει η σύζυγος κουκιά...και τις είδα στην στάση να γελάνε σαν δαιμονισμένες. Είχαν και παρέα. Δεν μπορουσα να ακούσω, αλλά σίγουρα οι κάμερες της Πρεσβείας θα το έχουν καταγράψει. Εχουμε αναστατωθεί όλοι οι γείτονες με τις περίεργες αυτές επισκέψεις. Εχουμε χάσει τον ύπνο μας. Προχτές άκουσα την γειτόνισσα να λεει στον άντρα της "Μα εσπαντρίγιες?". Αν δεν αραιώσουν θα φτιάξουμε επιτροπή κύρια Δρέμη, να φύγουν να πάνε αλλού. Εμείς τόσα χρόνια φροντίσαμε και η πλατεία ηρέμησε. Και τώρα πάλι τα ίδια. Με τα τρανταχτά τους γέλια μας χαλάνε την μιζέρια μας. Καταλαβαίνετε?"
Α.Μ.Β.-Γ.Β.Κ.

2 σχόλια: