3.11.09

Δείπνο με διάσημους

Όταν πήρα τον Γιάννη να του πω χρόνια πολλά για τα γενέθλια του με προσκάλεσε σε ένα τραπέζι με φίλους για το ίδιο βράδυ. Δεν μου είπε όμως ότι στο τραπέζι θα είναι και διάσημοι.
Όπως όλα τα κακά θα σ’ αυτή την ζωή, έτσι και εμείς, πάμε κατά 3. Η Βάσια, η Τσοπ και εγώ. Εμφανιστήκαμε πρώτες στο τραπέζι, τα κορίτσια με την τούρτα τους (ευκαιρία να ενημερώσω τον Γιάννη ότι τα κορίτσια σκέφτηκαν και αγόρασαν την τούρτα) και εγώ με το σακουλάκι μου που περιείχε ένα σαμπουάν για γκρι μαλλιά (σημειωτέον ο Γιάννης έχει ένα απόλυτα λείο κρανίο, τόσο άτριχο όσο το εσωτερικό της παλάμης σου).
Στα επόμενα λεπτά, αφού είπαμε τα νέα μας, έφτασαν στο τραπέζι οι δύο άλλοι καλεσμένοι του φίλου Γιάννη. Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις* και εγώ δεν μπορούσα να συνέλθω από την έκπληξη. Απέναντι μου κάθονταν η Σάντρα Μπούλοκ και ο Τζονι Ντεπ.. Καμουφλαρισμένοι ντε!
Ο Τζονι κυκλοφορούσε με το όνομα Γιάννης και είχε τα μαλλιά του κοντά. Η Σάντρα είχε κάνει τα μαλλιά της ξανθά σαν της Μαριάντας Πιερίδη και μιλούσαν ελληνικά για να μην τους καταλάβει κανείς. Φυσικά δεν μπόρεσα να βάλω μπουκιά στο στόμα μου με την δικαιολογία ότι δεν πεινάω. Η αλήθεια είναι ότι είχα τρομερό τρακ και εκνευρισμό μαζί, επειδή για πρώτη φορά δεν είχα πάρει φωτογραφική μηχανή μαζί μου.

Περάσαμε πολύ καλά αφού μόλις φεύγαμε ο Τζονι και η Σάντρα είπαν «Θα τα ξαναπούμε». Ας ελπίσουμε ότι δεν το έκαναν από ευγένεια και θα μας καλέσουν στο Χόλιγουντ.

Αναρωτιέμαι έτσι όπως κυκλοφορούν ανάμεσα μας καμουφλαρισμένοι όλοι τους, μήπως τόσο καιρό κάνω παρέα με την Τζοβάννα Φραγκούλη και απλά δεν το έχω μυριστεί;






* Αφού δεν ακούω καλά, γιατί κανείς δεν με διόρθωσε και όλη την ώρα έλεγα την κοπέλα Μαρία?????

1 σχόλιο:

  1. Την 22 Δεκεμβρίου θα υπάρχει δίκλινο δωμάτιο για σένα, στο ξενοδοχείο "Le Montrosse",για να περάσουμε μαζί το βράδυ των Χριστουγέννων.
    Φιλιά

    Sandra - Johny

    ΑπάντησηΔιαγραφή