18.9.09

Γιάγκος Δράκος και ΣΙΑ

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα συχνά πυκνά μοιράζομαι με τους φίλους μου τα όνειρα μιας 5+1 νικηφόρας κλήρωσης του Τζόκερ πάνω σε τετραπλό Τζακ Ποτ και έχω ανακαλύψει πως όταν πρόκειται για λεφτά η φαντασία μας οργιάζει.

Στα πλαίσια του οργανωμένου πλάνου μας περιλαμβάνεται όλο το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μιας παρέας δισεκατομμυριούχων. Ψώνια, ταξίδια και ψώνια. Ξυπνάμε το πρωί σε ένα συγκρότημα από τρεις τριώροφες μεζονέτες και παίρνουμε το πρωινό μας (από τα γεμάτα θεόρατα ψυγεία μας.. Α μην ξεχαστώ και πιω παγωμένο γάλα, και χαθώ το καημένο τώρα που ανθίζουν τα κλαδιά και βγάζει η γης χορτάρι, μεταφορική είναι η βουκολική αναφορά και σημαίνει μην χαθούμε τώρα που γίναμε το μπικικίνι ρέει). Μετά το πρωινό πάμε γυμναστήριο και μετά για ψώνια και φαγητό. Το απόγευμα παίρνουμε έναν αναζωογονητικό ύπνο και ξυπνάμε με διάθεση και όρεξη για καμία ώρα δουλειάς. Ανοίγουμε υπολογιστή απαντάμε σε πέντε emails (15 λεπτά), μπαίνουμε facebook (μισή ώρα) και κάνουμε δύο τρία τηλέφωνα να ρυθμίσουμε τις εκκρεμότητες του γραφείου (15 λεπτά). Και πάμε γραφείο…Όταν λέμε γραφείο:

Στον υπέροχο φανταστικό μας κόσμο έχουμε κτίσει μια Τζάιαντ και είμαστε όλοι Γιάγκοι Δράκοι. Αρχικά υπήρχε μια θέση για την Βάσια να φέρνει τους καφέδες από το super coffee bar του Γιάννη, αλλά τελικά επειδή χήρεψε η θέση του Δ/ντος Συμβούλου, η Βάσια έγινε το δεξί χέρι. Στην δική μας Τζάιαντ ( η οποία δεν έχουμε αποφασίσει με τι θα ασχολείται) θα λειτουργεί και ένας όροφος Tsop-Mall. Ένας όροφος με Tsop καταστήματα. Δηλαδή κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια. Στο υπόγειο θα έχουμε το εργαστήριο για την κατασκευή των κοσμημάτων και στο τελευταίο όροφο, με θέα όλη την Αττική, θα είναι η αίθουσα συνεδριάσεων, τα γραφεία, 3 τουαλέτες (η Τσοπ και εγώ θέλουμε από μια) και μια κουζίνα, όχι κουζινάκια και αηδίες. ΚΟΥΖΙΝΑ! Ήρθε βρε παιδί μου ένας άνθρωπος, να πιάσει η Σοφία να κάνει ένα ταψί γεμιστά και μια σαλάτα που τα κάνει και ωραία!

Σήμερα το πρωί, νυσταγμένη, καθώς ξεκλείδωνα την πόρτα για να ξεκινήσω την πραγματική μου μέρα, στο πραγματικό γραφείο και πρόγραμμα, θυμήθηκα το λαμπερό μας σχέδιο «Οικογένεια Γιάγκου Δράκου και ΣΙΑ» και σκέφτηκα μήπως να το παίξω Σελήνη και κάνω μια μικρή κοπάνα. Στάθηκα για λίγο στην πόρτα και αναλογίστηκα τι έχω να κάνω αν μείνω με την επιλογή της κοπάνας. Να ξεκρεμάσω κουρτίνες, να τακτοποιήσω τα ντουλάπια της κουζίνας και να πάω super market. Αναστέναξα, ξεκλείδωσα την πόρτα και ξεκίνησα για το γραφείο…

7 σχόλια:

  1. Mikri Selini,
    1.Diladi ta dika mou prosonta gia D/mon simvoulo den sou kanoun? Ti exei auti i Vasia?
    2.KOPANA?? Tha to pw!!!
    3. Mporei kai na min to pw.. Pou stelnw ta dikaiologitika mou???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Katarxas na sistitho: eimai i Vassia pou provivastika apo garsona se D/nos Simvoulo!!
    Prepei episis na anafero oti apo to tripato spiti o enas orofos einai kai dikos mou...ara filtate Vassili auto pou exo ego kai den exeis esy einai ta megala mesa!! Dioti ta prosonta einai adiamfisvitita....

    Tora to allo pou exo na po einai tria poulakia kathontan kai paizane flogera...i akoma kalitera...kai meta ksipnisame..tairiazoun kai alla polla apofthegmata tou ellinikou laou..alla ta logia einai peritta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tote na ginw egw to garcon stin etaireia?? Mporw na skarfistw xiliades intriges gia na to kanw endiaferon. Mporw na ta ftiaxw me tin grammatea kai sigxronws me ton thirwro tou megarou.e?e? fantastikes mou ergodotries???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Dieuthinon simvoulos dinei to ok! to big boss ti leei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oti exete rimaksei tin leksi ''Dieuthinon'' kai oi dio sas..An den mathete na to klinete swsta..THA APOLITHEITE OLOI!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. me ayta pou diavazw den kserw an tha synexisw na exw to super dooper cafe-bar tou isogeiou!!! tha fygw, tha paw allou!!! mallon tsoxa k soutsou na vrw tin isyxia mou.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. esi telika ontws fwtistikes!!! na pas, na pas mpas kai doume oloi mazi aspri mera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή