26.8.09

Ιούλιος 2009

Έχω τάξει στην Κωνσταντίνα πως θα της βρω το εξώφυλλο της Lifo για να το εκτυπώσει και να το βάλει σε κορνίζα. Η πολύ ευγενική τηλεφωνήτρια της εφημερίδας με έχει ανεχτεί για 20η φορά μέσα στο καλοκαίρι να της ζητάω το πολυπόθητο εξώφυλλο και κάθε φορά που κλείνουμε το τηλέφωνο σκέφτομαι πως αυτή η κοπέλα έχει τρομερή υπομονή, απαντάει πολύ ευγενικά σε μια άσχετη τύπισσα (εμένα), ενώ μάλλον θα πρέπει να με έχει στείλει από εκεί που ήρθα και να πάει και αυτή διακοπές.

Η Τζένη έχει πάει σε ένα interview για μια γαμάτη δουλειά με σχεδιαστές μόδας και στυλίστες, έχει φορέσει ένα κίτρινο κοντό σούπερ φόρεμα (την ενέκρινα με mms) και περιμένω να με πάρει να μου πει τα αποτελέσματα.

Η Χριστίνα σβήνει μέρες από το ημερολόγιο της για να πάμε στην Ελαφόνησο, ενώ την ίδια ώρα στέλνει ερωτοχτυπημένα μηνύματα στον Δημήτρη.

Ο Γιώργος κάνει ανακαίνιση στο σπίτι του και τον ελεύθερο χρόνο του σχεδιάζουμε τον γάμο των ονείρων μας. Νησί, παραλία, μεγάλη παρέα, μεγάλο πάρτι. Έχουμε βρει κουμπάρο, ημερομηνία και το που θα μείνουμε μετά τον γάμο. Νομίζω ότι συμφωνούμε σε όλα. Λες να είναι όντως τόσο εύκολο ή σου λένε όλο ναι μόνο όταν πρόκειται για φανταστικό γάμο.. με όλες τις έννοιες!

Η Ράνια, ψάχνει από πού θα αγοράσει ομπρέλα από την παραλία. Παράλληλα προσέλαβε στην δουλειά γραφίστα Αιγύπτιο που δεν μιλάει Αγγλικά. Ενώ μιλάμε στο τηλέφωνο την ακούω να λέει «λουκ διζ εντ διζ» και να το επαναλαμβάνει πολλές φορές, χωρίς νεύρα. Η Ράνια που καλημέρα της λες και σε παίρνει ο διάολος. Και όμως συνεννοούνται.

Η Σοφία μετά από πολλά πολλά χρόνια στην τηλεόραση, αποφάσισε να σταματήσει και να δοκιμάσει την τύχη της σε άλλο χώρο. Πριν από αυτό θα ετοιμάσει τις βαλίτσες των ανδρών της ζωής της για μερικές μέρες οικογενειακών διακοπών.

Η Αργυρώ παίζει μαζί μου παιχνίδια λέξεων στο msn ενώ τρώει τόνο με ντομάτα, για να χάσει τα 1.203 γρμ που έχει πάρει.

Η Ειρήνη έβγαλε τον τελευταίο φρονιμίτη της σήμερα και πλέον έχει γίνει expert στις εξαγωγές και στην αντιμετώπιση του πόνου. Κάθε δέκα λεπτά γράφει και ένα «άουτς» στο msn. Μετά παίρνει Panadol και μου γράφει ότι η ζωή της φαίνεται όλο και πιο όμορφη.

Η Λήδα σκέφτεται την Κύθνο να παίρνει φωτιά και κάνει κόντρες υπευθυνου εταιρείας με την Ιωάννα.

Η Τσοπ έχει αφήσει τις διακοπές στην τύχη τους…και τρέχει να βρει τις καλύτερες κορδέλες και τις πιο χρωματιστές χάντρες για να δημιουργήσει τα νέα της κοσμήματα. Όταν μιλάμε στο τηλέφωνο, τις περισσότερες φορές είναι στο εργαστήριο της και στολίζει ζώνες ή ζωγραφίζει πριγκίπισσες σε μπλούζες.

Ο Πέτρος ετοιμάζει το byteme.com ή gr (δεν θυμάμαι) και πήζει...

Η Μαριάννα μοντάρει τα video clips της στο σπίτι και προσέχει το εγχειρισμένο γονατό της.

Ο Γιάννης γράφει άρθρα στον Ταχυδρόμο για τις αμαρτωλές νύχτες στην Αθήνα, είναι χαρούμενος που τα θέματα του γίνονται εξώφυλλα και περιμένει να τελειοποιήσω το ριζότο μου για να κάνει ένα διάλειμμα.

Οι κοπέλες στο γραφείο γράφουν άδειες, κλείνουν εισιτήρια και δωμάτια, μαλώνουν για νησιά, κάνουν λίστες για την βαλίτσα.

Και εγώ.. αφού σταμάτησα να λιποθυμώ σε δρόμους, μαγαζιά, γραφείο, σπίτι, τραβάω γραμμές στις ημερομηνίες, χαίρομαι για την πρόσθετη, ανέλπιστη, τρίτη εβδομάδα άδειας μου και χαζεύω καμαρώνοντας τους φίλους μου…

Κυρίες και κύριοι, ιδού ο Ιούλιος 2009!

PS. Όλοι οι υπόλοιποι ρωτάνε ξανά και ξανά τι μέρα είναι σήμερα, πότε φεύγεις και για πού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου