11.1.10

Χωρίς τίτλο

Η λατρεμένη μου φίλη Αργυρώ περνάει μια περίοδο "βουλιμίας. Τις τελευταίες μέρες κρατάει στο χέρι ένα κρουασάν ή μια πίτα. Στην δουλειά μασουλάει κότατζ μεξικάνα και βάζω στοίχημα οτι στο αυτοκίνητο κάτω απο το κάθισμα του οδηγού υπάρχουν σακούλες πατατάκια, άδειες, οι γεμάτες είναι στο πορτ παγκαζ. Η Αργυρώ είναι η φίλη μου-κορμί που όλο το καλοκαίρι ενώ έτρωγε τόνο και ντομάτα εγώ εβαζα άλλο ένα κομμάτι μουσακά στο πιάτο μου.
Και σήμερα στο τσατ....

{...}
Αργυρένια (10:59 AM): τι να πω, ρεύομαι ακόμη το χθεσινό τσουρέκι - ξεροτήγανο - μπουγάτσα, έχω γίνει ντρουλι ντούλι χοντρούλι, τρωω σαν να είμαι το κοριτσάκι με τα σπίρτα και ξαφνικά μπήκες σε άλλο παραμύθι κι είσαι και ο χανς κι η γκρέτελ μαζί και δεν αφήνεις να σου γλιτώσει ούτε το caps lock του πληκτρολογίου, έτσι μαύρο όπως είναι με τα άσπραγραμματάκια θυμίζει κραντς, σκύβω να κοιτάξω τις μύτες των ποδιών μου και δεν τις βλέπω πια λόγω κοιλιας, οταν βρεθούμε δώσε τους χαιρετίσματα έχω καιρό να τις ανταμώσω. εσύ πρέπει να έχεις 67 επαφές στο msn και τώρα μιλάς με την 37η, εγώ είμαι στο νούμερο 59 οπότε το βουλώνω μέχρι να ρθει η σειρά μου..
Georgia (11:14 AM): αυτο ειναι για ποστ!
Αργυρένια (11:14 AM): να είδες ποστ γράφεις, τοστ διαβάζω, τα πράγματα είναι σοβαρά...
Αργυρένια (11:39 AM): Θα αρχίσω να τρώω και μετά να τα βγάζω με την βοήθεια δαχτύλου , το μόνο που με απασχολεί είναι ότι είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ μία να σαπίζουν τα δόντια της μετά
Georgia (11:40 AM): ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟ?
Αργυρένια (11:40 AM): όχι τσεκάρω τις αντιδράσεις σου, απάντησες σε λιγότερο από ένα λεπτό, πέρασες το τεστ, νοιάζεσαι για μένα..

5 σχόλια:

  1. toso kala tin xereis tin argyro kai grafeis gia afti re kopelia????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα να του το αποδείξουμε!

    Πότε έφτασα για πρώτη φορά τα 55 κιλά;
    1. Φέτος το καλοκαίρι
    2. Στα 19
    3. Γ' δημοτικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ανώνυμους δεν αποδεικνύω τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. entaxei re kopelia, mas epeises. pantos grafeis poly oraia... kali syneheia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή